En omdat ik zo'n groot fan ben van hun werk wil ik ze graag aan je voorstellen mocht je ze nog niet kennen. Als je nog gaat trouwen heb je geluk want dan hoef je niet heel ver meer te zoeken en heb je alle mensen die iets waardevols kunnen toevoegen aan jullie dag nu binnen hand bereik. Ik weet zeker dat deze talenten jullie niet teleurstellen.    

Deze mensen inspireren mij! Met de passie waarmee ze hun werk doen, op welke manier zij hun talent inzetten en vooral door wat voor mooie creaties ze creëren! Als ik hun werk zie krijg ik direct energie om ook weer aan de slag te gaan. Of het nu gaat om een fotograaf, een make-up and hair stylist, een storieteller/videograaf of een weddingplanner.  Deze mensen wil je om je heen hebben! 

better together!

when love and skill work together
expect a masterpiece

You wanna meet my friends?

So let's meet...

Anouk van Emmerik is Make up artist en haarstylist. 
Ze geniet ervan om bruiden nog mooier te maken dan dat ze al zijn. Ze is ervan overtuigd dat echte schoonheid van binnenuit komt maar zorgt ervoor dat elke bruid net iets meer straalt doordat zij de puntjes op de i zet. 
Klik hier voor meer info over Noukstyle!  

"je bent mooi zoals je bent ik zet alleen de puntjes op de i"

Noukstyle

Aniek filmt in binnen- en buitenland de mooiste bruiloften. Echt waar, als je op haar instagrampagina beland dan ben je daar niet weg te krijgen. Elke video vertelt zijn eigen verhaal. Jullie verhaal! En die wil je telkens weer opnieuw bekijken. Liefste Dag maakt van jullie trouwfilm letterlijk een onvergetelijke herinnering die voor altijd is vastgelegd. Kijk maar...


Captures love stories for adventurous couples worldwide

Liefste Dag

Saskia ontmoette ik op een bruiloft van een vriendin waarop ik, ja echt waar, bruidsmeisje was. Ik kon op alle momenten dat ze even geen foto's maakte met haar kletsen. Het klikte meteen. Zo'n lieve talenvolle fotograaf wil je erbij hebben op je dag. Liefde, de avondzon, een oprechte lach, details, de buitenlucht, avontuurlijke mensen en prachtige omgevingen geven haar kriebels.
Voel jij al een klik? Meet haar hier! 

let's create some magical moments together 

Saskia van der Eijk

Jij wilt genieten van jullie dag. Je geen zorgen maken over alle dingen die optijd! geregeld moeten worden. Dan heb je Jonne nodig! Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester geniet ze er ontzettend van als ze jullie mag helpen om de bruiloft van jullie dromen te realiseren. Samen met haar wordt het een onvergetelijke dag! 
Say I Do... 


"Say ‘I DO’ to me and let me help you plan your perfect wedding!"

I do Weddings for you

Lotte vertrouwt op haar gevoel en laat zich op het moment tijdens de shoot inspireren door de mensen voor haar lens en de natuur om haar heen. ‘When there is no plan, anything is possible’ En met al die ingrediënten en het vertrouwen ontstaan de allermooiste plaatjes! De échte! Verliefd geworden op haar werk? Ontmoet haar hier…   

keep it simple
keep it honest
keep it real

Lott’s Photography

01

02

03

04

05

my Friends

My Friends

My Friends

Wauw! De foto's van Colette zijn stuk voor stuk adembenemende plaatjes! Voor haar gevoel beoefent ze het allermooiste beroep in de wereld en dat zie je terug. Zoveel liefde en passie voor haar vak! De leukste bruiloften zijn waar ze in de ochtend formeel binnenkomt en 's avonds mee danst op het feest!     

Ik zag voor het het eerst foto's van Amanda verschijnen na de wedding van Jonne (van I Do Weddings For You). Voor haar draait het bij fotograferen om gevoel. Om het vastleggen van emoties.. neem vooral een kijkje op haar Instagram ook. Absoluut de moeite waard!    

Hoe jullie speciale dag er ook uitziet; haar oog voor detail weet de eigenheid van elke bruiloft te vertalen naar een blijvende herinnering op film. Nooit saai en altijd uniek. Verwacht van haar geen geposeerde en gepolijste situaties om het 'perfecte plaatje' te creëeren. Laat haar jullie verhaal vertellen, op een verrassende en natuurlijke manier. Klik hier voor meer Blond&Blauw

better together!

when love and skill work together
expect a masterpiece

Blond&Blauw

Press play to pause the memory

Photography

Let's meet

Colette van Aggelen

Amanda Drost

Dierbare momenten vastleggen zoals ze zijn, zodat ze eeuwig gekoesterd kunnen worden: Dat is wat Quay Photography doet.
Haar 'echte' naam is Maaike. Als je net zoals zij houdt van echte beelden en spontane niet geregisseerde momenten dan zijn jullie een match! Kijk op haar website om weg te dromen bij meer van dit soort droomplaatjes!   
    

Fotografe 

Quay Fotografie

Eva houdt van de liefde in haar meest pure vorm. Ze gaat heel persoonlijk te werk en leert jullie heel graag kennen zodat zij geen vreemde is tijdens jullie dag en jullie je zo op je gemak voelen dat daar de allermooiste plaatjes uit voort komen. Eva is een lief en warm persoon en legt jullie dag op een bijzondere manier vast.  
    

Fotografe 

Eva Zoë

Taking an image, freezing a moment,
reveals how rich reality truly is.

-Quay photography-

Images by melody drost

Site Design by sharon

kvk: 80465447