Jullie eigen Lovestory Trouwmagazine is heel persoonlijk! Ik voel me vereerd dat jullie alle foto's, geloftes en speeches met mij willen delen. 
Ik beloof hier met veel liefde en aandacht iets moois van te maken zodat jullie voor de rest van je leven deze mooie dag op de allermooiste manier kunnen blijven herinneren.  

I believe in doing more than just showing up and make a magazine

 so glad you are here!

Hello

Als je de bestelling geplaatst hebt ontvang je van mij een bevestigingsmail. Hierna zal ik met jullie persoonlijk contact opnemen omdat ik ook met iets persoonlijks voor jullie aan de slag ga. Daarna ontvang je een e-mail zodat jullie mij de foto's en de tekst kunnen sturen.  

or book a call with me to get started!

Upload foto's en teksten

Kies de cover

Als ik jullie foto's heb ontvangen ga ik aan de slag met het vullen van een aantal pagina's inclusief de cover. Binnen 2 weken zal ik een online preview naar jullie sturen zodat jullie kunnen beoordelen of het naar wens is en eventuele aanpassingen door kunnen geven. Op dit moment maak je ook de keuze voor de Cover! Hoe leuk! 


"never judge a book by i'ts cover!"
maar in dit geval moet die wel fantastisch zijn!

Hele trouwmagazine bekijken

Na 4 weken ontvang je online het hele trouwmagazine. Zo kunnen jullie samen kijken of alles naar wens is. Hierna kunnen jullie eventueel nog wat laatste aanpassingen doorgeven waarmee ik nog aan de slag ga.  

the day has arrived and it's time to get those amazing photos you've been dreaming of!

Jouw Lovestory trouwmagazine op de post!

Vandaag is de dag! Jullie ontvangen het hele Lovestory Trouwmagazine! Je hebt hier vast al een maand naar uitgekeken. Ik maak er een extra leuk pakketje van zodat jullie het samen als kadootje uit kunnen pakken. 


I know you are dying to see your lovestory and it'll be worth the wait!

Thank You

Nadat jullie het magazine hebben bekeken zou ik het erg leuk vinden en waarderen als jullie een korte review willen schrijven die ik op mijn website kan plaatsen.
Deze mag je naar me mailen.

Love to hear from you
-x-

With Love

01

02

03

04

05

About My Process

the process

- danie.

"I think divorce lawyers would have less work if couples had the chance to look back at their day wich bound them together like this."

Nee, als je de opdracht hebt gegeven en ik heb alle bestanden ontvangen betaal je de eerste helft aan. Als je het eindresultaat gezien hebt, betaal je de tweede helft. Als de hele betaling ontvangen ik gaat het naar de drukker. 

Het magazine bestaat uit ongeveer 200 pagina's. Daarin kan ik 350 tot 400 foto's kwijt. Het ligt aan de foto's hoe de opmaak van het magazine wordt. Het kan dus soms iets meer of net iets minder pagina's bevatten.  

Na het geven van de opdracht gaat het magazine na ongeveer 4 weken naar de drukker. We hebben ondertussen wel contact over het proces. 

Je kan het beste vooraf laten weten hoeveel exemplaren je wil i.v.m. de drukkosten. Als we achteraf nog een exemplaar bij moeten laten maken kost het wel iets meer, maar het is altijd mogelijk!  

Als je interesse hebt in een magazine kun je contact met mij opnemen over de prijs. Deze is afhankelijk van het aantal exemplaren dat je wilt hebben.  

Antwoord

> Wat kost het? 

> Kan ik later nog exemplaren bijbestellen?

> Wat is de levertijd?

> Uit hoeveel pagina's bestaat het magazine?

> Moet ik vooraf betalen?

Vragen? Ik beantwoord ze met liefde.
voel je vrij contact met me op te nemen als je vraag hier niet bijstaat. 

Contactformulier

Ben jij verliefd geworden op Lovestory? Wil jij heel graag een trouwmagazine van jullie eigen liefdesverhaal en mooiste dag van jullie leven? Klik dan even op onderstaande button en vul het contactformulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op! Ik er nu al naar uit! 


"Because there is no greater story than yours"

Ready to get your own Lovestory?

Images by melody drost

Site Design by sharon

kvk: 80465447